Ingredients
-
3/4 φλιτζανιού κινόα
-
4 φλιτζάνια Λάχανοψιλοκομμένο ( κόκκινο ή πράσινο)
-
1 κόκκινη Πιπεριάκομμένη σε κύβους
-
1/2 φλιτζάνι κρεμμύδιψιλοκομμένο
-
1 φλιτζάνι Καρότατεμαχισμένα
-
1/2 φλιτζάνι Κόλιανδρο
-
1/4 φλιτζανιού κρεμμύδιπράσινο ψιλοκομμένο
-
Υλικά για τη σος
-
2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
-
2 κουταλάκια του γλυκού Τζίντζερτριμμένο
-
1 κουταλιά της σούπας Μέλι
-
1 κουταλιά της σούπας Ξύδιμπαλσάμικο
Directions
Αντιοξειδωτική σαλάτα με τζίντζερ, κόκκινες πιπεριές και ποικιλία λαχανικών. Πλούσια σε καλά λιπαρά, φυτικής προέλευσης και βιταμίνη Ε (ελαιόλαδο και κάσιους).
Ιδανική για χορτοφάγους και για νηστεία.
Steps
1
Done
|
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα μας. |
2
Done
|
Σε ένα shaker βάζουμε τα υλικά για τη σως και ανακινούμε για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα μας. |
3
Done
|
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το μίγμα αλατίζουμε και ανακατεύουμε μέχρι η σως να καλύψει όλη την έκταση της σαλάτας μας. |