Ingredients
-
2 Μπακαλιάρος φιλέτοπαχιές φιλέτα χωρίς την πέτσα
-
3 κ.σ Ελαιόλαδο
-
1 σκελίδα Σκόρδο τριμμένο
-
1 κ.σ Λεμόνι ξύσμα
-
1 χούφτα ψιλοκομμένο Μαιντανό
-
8 φέτες Προσούτο
-
400 γρ. Ντοματίνια
-
Αλάτι
-
Πιπέριμαύρο
Directions
Ο μπακαλιάρος με το υπέροχο άρωμα και την λευκή σάρκα περιλαμβάνει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μας. Αυτά είναι οι πρωτεΐνες, τα ω3 λιπαρά οξέα καθώς και βιταμίνες ( A,D,K) που ενισχύεται η απορρόφηση τους όταν συνοδεύονται από λαχανικά.
Steps
1
Done
|
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς |
2
Done
|
Βάλτε το ένα φιλέτο σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίξτε από πάνω τη μισή κουταλιά λάδι. |
3
Done
|
Προσθέστε το σκόρδο, το ξύσμα λεμονιού, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. |
4
Done
|
Βάλτε το δεύτερο φιλέτο από πάνω, τυλίξτε το προσούτο γύρω από τις δυο φέτες, βάζοντας τα δυο άκρα από κάτω. Βάλτε γύρω-γύρω τα ντοματίνια και ρίξτε από πάνω τους το υπόλοιπο λάδι. |
5
Done
|
Ψήστε για περίπου 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα ντοματίνια και να ψηθεί καλά το ψάρι. |
6
Done
|
Μοιράστε το στα πιάτα σας και σερβίρετε με τα ντοματίνια, ρίχνοντας από πάνω το ζουμί του. |