Ingredients
-
2 Κολοκυθάκιακομμένα στη μέση κατά μήκος
-
1 Κόκκινο κρεμμύδικομμένο σε φέτες
-
1/2 του φλιτζανιού Ξύδιβαλσάμικο
-
450γρ Γαρίδεςωμές
-
450γρ Ντοματίνια
-
1/4 του φλιτζανιού Μαιντανόφρέσκος ψιλοκομμένος
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Directions
Ανά μερίδα
Θερμίδες: 180
Λίπος: 1,5 g
Κορεσμένο λίπος: 0 g
Χοληστερόλη: 190 mg
Νάτριο: 135 mg
Υδατάνθρακες: 15 g
Διαιτητικές ίνες: 3 g
Ζάχαρη: 11 g
Πρωτεΐνη: 26 g
Steps
1
Done
|
Ζεσταίνετε τη σχάρα ή τηγάνι σχάρας σε μέτρια-υψηλή φωτιά. Ψήστε το κολοκύθι και το κρεμμύδι κι από τις 2 πλευρές. Μαγειρέψτε 8 λεπτά. |
2
Done
|
Εν τω μεταξύ, βράστε το ξίδι σε υψηλή θερμοκρασία σε μια μικρή κατσαρόλα. Βράζουμε για 3 λεπτά ή μέχρι να μειωθεί το υγρό σε 1/4 του φλιτζανιού. Αφήστε στην άκρη να κρυώσει και να πυκνώσει ελαφρώς. |
3
Done
|
Καλύψτε τις γαρίδες με λίγο λάδι. Γυρίστε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια και προσθέστε τις γαρίδες στη σχάρα. Μαγειρέψτε τις γαρίδες και τα λαχανικά 5 λεπτά ή έως ότου οι γαρίδες είναι αδιαφανείς στο κέντρο, περιστρέφοντας περιστασιακά. |
4
Done
|
Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια και το κρεμμύδι και τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ με τις ντομάτες και το μαϊντανό. |
5
Done
|
Τοποθετήστε τις γαρίδες πάνω από τα λαχανικά. |
6
Done
|
Περιχύστε ομοιόμορφα το ξύδι. |
7
Done
|
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. |