Ingredients
-
250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
50 γρ. Κακάο
-
1 κ.γ Σόδα
-
1 πρέζα Αλάτι
-
70 γρ. Ηλιέλαιο
-
250 γρ. Στέβια (linodiet stevia)
-
2 Αυγά
-
360 γρ. Γιαούρτιστραγγιστό 2%
-
1 Βανίλια
-
1 κ.σ Baking powder
Directions
Υπέροχα αφράτα cupcakes σοκολάτας που θα συνοδεύσουν τον καφέ μας, θα τα συμπεριλάβουμε στο πρωινό μας ή θα τα απολαύσουμε στην δουλειά μας.
Steps
1
Done
|
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το Linodiet Baking Stevia μέχρι να αφρατέψουν αρκετά και να γίνει το μείγμα κρεμώδες. |
2
Done
|
Ρίχνουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο ανακατεύοντας συνεχώς και μετά το γιαούρτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα. |
3
Done
|
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα και τα κοσκινίζουμε. |
4
Done
|
Προσθέτουμε στο μείγμα μας το αλάτι και τη βανίλια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι στο προηγούμενο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. |
5
Done
|
Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες ψησίματος για cupcakes τις οποίες έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει ή βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια. |
6
Done
|
Ψήνουμε τα cupcakes στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τους, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. |
7
Done
|
Είναι έτοιμα, όταν βυθίσουμε σε αυτά ένα μαχαίρι και η λάμα βγει καθαρή χωρίς ωμή ζύμη. Καλή απόλαυση!! |