Μπουκίτσες μανιταριών με τυρί
Υλικά:
- 1 συσκευασία μανιτάρια champignon
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια τυρί φέτα ή άλλο χαμηλών λιπαρών τυρί της αρεσκείας σας
- Αλάτι και πιπέρι, για γεύση
- Ελαιόλαδο, για το πιάτο
Οδηγίες:
- Πλύνετε προσεκτικά τα μανιτάρια και αφαιρέστε τα κοτσάνια.
- Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το φρέσκο άνηθο, τον ψιλοκομμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
- Βάλτε τα μανιτάρια με την ανοιγμένη πλευρά προς τα πάνω σε ένα ταψί.
- Γεμίστε κάθε μανιτάρι με το μείγμα φρέσκου άνηθου και τυριού.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι να είναι τα μανιτάρια αρκετά μαλακά και το τυρί να λιώσει.
- Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε τα γεμιστά μανιτάρια αμέσως. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο ελαιόλαδο πάνω τους για έξτρα γεύση.
Αυτή η συνταγή προσφέρει μια ελαφριά, νόστιμη επιλογή με χαμηλό αριθμό θερμίδων. Απολαύστε τα!
(Visited 161 times, 1 visits today)